Aanbieding

Sale!

De DefiSign LIFE AED is een erg gebruisvriendelijke, duidelijke en goede AED. Met de prima specificaties is dit een kostentechnisch aantrekkelijke AED. 

Deze AED heeft de mogelijkheid tot meerdere talen, en heeft een fabrieksgarantie van 10 jaar.

Sale!

De DefiSign LIFE AED is een erg gebruisvriendelijke, duidelijke en goede AED. Met de prima specificaties is dit een kostentechnisch aantrekkelijke AED. 

Deze AED heeft de mogelijkheid tot meerdere talen, het onderhoud is voordelig en heeft een fabrieksgarantie van 10 jaar.

Aanbevolen producten bij deze aanbieding

Onderhoudsovereenkomst

Deze door ons geleverde AED heeft een fabrieksgarantie van 10 jaar.
Elke AED heeft onderdelen welke periodiek vervangen of gekeurd dienen te worden.
Bij vervanging spreken we over de elektroden en de accu.

Wij komen 9 jaar lang, 1x per jaar, langs voor het periodiek vervangen van onderdelen, het keuren van uw AED en het eventueel installeren van de vernieuwde software.
Met een onderhoudsovereenkomst bent u altijd verzekerd van een werkend apparaat. Bij storingen neemt u contact met ons op en wij verhelpen de storing. Kunnen wij de storing niet direct verhelpen dan ontvangt u zolang als nodig van ons een vervangend apparaat.

Voor het (her)installeren van de AED na gebruik beschikken wij over declaratieformulieren van het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport. Hiermee kunnen kosten door het gebruik van uw AED worden vergoed. De kosten voor (her)installatie na gebruik zijn niet in in de serviceovereenkomst opgenomen.

Ook de kast controleren en reinigen wij tijdens de jaarlijkse onderhoudsbeurt.

Tarief: €125,00 per jaar (excl.21% BTW)