Veiligheidsscholing.nl is opgericht door Emiel Scholtes en Kevin Lander. Beide ervaren hulpverleners en instructeurs binnen het veiligheidsdomein (brandweer en ambulance) met een passie voor veiligheid en lesgeven. Hierdoor zijn wij op de hoogte van alle recente ontwikkelingen, onderbouwen we onze theoretische kennis met praktijkervaring en beseffen wij ons als geen ander wat het belang is van een veilige (werk)omgeving. Want, veiligheid merk je pas als het er niet is!

Missie

Onze missie is het creëren van een groter veiligheidsbewustzijn bij bedrijven en particulieren in de breedste zin van het woord en ervoor te zorgen dat u direct of indirect in staat bent om een bijdrage te leveren aan veiligheid binnen uw (bedrijfs-)omgeving. 

Visie

Veiligheidsscholing.nl wil in de komende jaren een van de bekendste aanbieders binnen de randstad worden op het gebied van veiligheidsopleidingen en het leveren van veiligheidsmiddelen. Dit willen wij realiseren door te actief te investeren in mensen in relatie tot veiligheid door servicegericht, betrokken, professioneel en omgevingsbewust te zijn en te blijven. Wij kunnen als geen ander een juiste vertaalslag maken tussen de huidige wetgeving, de theorie en de praktijk door onze ruime kennis en ervaring.

Onze praktijkgerichte en interactieve opleidingen worden altijd afgestemd op de specifieke risico’s binnen uw omgeving waarbij wij de eindtermen ten behoeven van de certificering zullen blijven bewaken.

Pas als u als klant tevreden bent, zijn wij dat ook! Onze kernwaarden zijn dan ook niet voor niets;

 

Servicegericht, betrokken, professioneel en omgevingsbewust